Gatorade Center – Turku Live – Tilojen vuokraus

0401883277
Artukaistentie 8, Turku, Suomi

Mitä palvelua tarjoatte?

Gatorade Centerissä on helppo yhdistää sekä huvi että hyöty. Monipuolissa ja muunneltavissa tiloissa on helppoa ja vaivatonta järjestää seminaareja, kokoustilaisuuksia ja kongresseja isommillekin ryhmille. Kokoustilojen lisäksi voitte varata kauttamme ryhmällenne vaikka ohjatun jäävuoron tai koko areenan tapahtumaanne varten.

Minne toimitatte?

Gatorade Center sijaitsee Turun Artukaisissa. Meille on helppo tulla niin julkisilla kuin autollakin. Gatorade Centerin alueella pysäköiminen on vaivatonta. Pysäköintipaikkoja on noin 1 000, jonka lisäksi tarpeen tullen myös lisäpaikoitustilaa on mahdollista saada.

Mikä on erityispiirteenne?

Tilamme muuntuvat vaivattomasti kokouksista cocktail-tilaisuuksiin, koulutuksista tuote-esittelyihin ja aina pienemmistä tapahtumista 10 000 hengen suurjuhliin asti.

Kokoustilat ovat käytettävissä myös tapahtumapäivinä, jolloin voit yhdistää oman tilaisuutesi jääkiekko-ottelun tai konsertin yhteyteen. Areenoiden ruokatarjonnassa olemme puolestaan todistetusti kiistaton edelläkävijä Suomessa, ja meiltä loihditaan jokaiselle kuluttajalle hyvää ruokaa, laadukkailla raaka-aineilla toteutettuna.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme tapahtuman juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Vieritä ylös