Turun Messukeskus – Tilojen vuokraus

Turun Messukeskuksella on alueen pitkäaikaisin ja monipuolisin kokemus kokousten, kongressien, juhlien ja messujen järjestämisestä. Keskuksessa on 700 hengen auditorio, neljä hallia sekä erillinen kokousosasto, joka mahdollistaa usean pienemmän kokoustilan samanaikaisen käytön. Moderniin ja muunneltavaan Ravintola Festoon voidaan kattaa jopa 600–800 kokousvieraan istuva lounas tai illallinen. Ravintolan valaistus- ja AV-järjestelmä mahdollistaa asiakkaan teeman tuomisen juhlatilaan väreinä ja valkokankaille heijastettavina kuvina.

 

Mitä palvelua tarjoatte?

Turun Messukeskus tarjoaa muuntuvia kokous-, juhla- ja hallitiloja kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Saman katon alta löytyvät niin tilat, ravintolapalvelut kuin tekniikkakin.

Minne toimitatte?

Turun Messukeskus toimii Artukaisten kaupunginosassa noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Turun ydinkeskustasta ja Naantalista. Alueella on laajat pysäköintitilat.

Mikä on erityispiirteenne?

Turun Messukeskuksen monipuolisissa ja ilmavissa tiloissa on turvallista järjestää tapahtumia. Laaja paikoitusalue messukeskuksen välittömässä läheisyydessä tarjoaa huolettoman osallistumisen autoileville vieraille.
Tunnettuna ja ammattimaisena toimijana käytössämme on kattava verkosto kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.

Vieritä ylös