W&T Comedy – Esiintyjät ja ohjelmapalvelut

02 2320102
Köydenpunojankatu 14, Turku, Suomi

W&T Comedy on stand up- ja drag-komiikkaan erikoistunut turkulainen yritys, jonka toinen perustaja André Wickström tunnetaan Suomen ensimmäisenä päätoimisena stand up –koomikkona. W&T Comedyn esiintyjäkaartiin kuuluu suomalaisten stand up –koomikoiden parhaimmisto, kokeneimmat konkarit sekä tuoreimmat tulokkaat. Vuodesta 2002 toiminut yritys tuottaa stand up –esityksiä kaikenlaisiin tilaisuuksiin ympäri maata. Vakioklubimme pyörivät Helsingin Studio Pasilassa (Club Act!one), Tampereen TTT-klubilla (TTT-Klubi) sekä Turun Kaupungiteatterissa (Stand Up, Teatteri!). Näiden lisäksi järjestämme toista sataa esitystä vuodessa ympäri Suomen.

Mitä palvelua tarjoatte?

Järjestämme ammattikoomikon haluamaanne tilaisuuteen esimerkiksi pikkujouluihin, asiakastilaisuuksiin tai virkistyspäiviin. Voit myös tilata koomikon yktistyistilaisuuksiin, syntympäiväjuhliin tai esimerkiksi häihin piristämään tilaisuutta. Esityksiä voivat tilata myös ravintolat tai teatterit. Laajasta stand up –koomikoiden repertuaarista löytyy jokaiseen tarpeeseen ja tilaisuuteen sopiva koomikko niin suomen-, ruotsin kuin englanninkielelläkin.

Minne toimitatte?

Kauttamme voi tilata esiintyjän ympäri Suomen järjestettäviin tapahtumiin.

Mikä on erityispiirteenne?

Katsomme yhdessä tilaajan kanssa juuri heille sopivan esiintyjän ja näin takaamme iltaanne teille parhaiten sopivaa komiikkaa. Ohjelmamme tuottavat iloa paitsi tapahtumassa myös sen jälkeen.

Vieritä ylös